EGIPAT - HURGADA

NAŠA PONUDA ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR

Hurgada

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar – arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay.

 

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetki poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih u Luxor, na Rajsko ostrvo prednost su letovališta.

Hotel ima dve sopstvene plaže, jedna je peščana u vidu lagune sa postepenim ulaskom u vodu, a druga je sa koralima za ljubitelje snorklinga. Preporuka za parove i porodice sa decom.

SEAGULL HOTEL 4*

DETALJNIJE

Nalazi se u samom centru Hurgade, u blizini mnogih restorana, barova i prodavnica. Preporučujemo ga mladima i porodicama sa decom.

LONG BEACH RESORT 4*

DETALJNIJE

Hotel je pripadao poznatom lancu „Hilton“ iz koga je izašao prošle godine, izolovan je, a poseduje sopstvenu, peščanu plažu dugačku 1 km sa postepenim ulaskom u vodu.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*

DETALJNIJE

Odlikuje ga jedna od najlepših peščanih plaža na obali Crvenog mora i odlični animacioni program kako za decu tako i za odrasle. Preporuka za porodice sa decom i parove

PONUDA ZA CONTINENTAL RESORT 5*

DETALJNIJE

Manji hotelski kompleks sa kompaktnom regijom i prelepom plažom, odlična lokacija na novom šetalištu u Memši, preporuka za sve tipove gostiju.

GOLDEN BEACH RESORT 4*

DETALJNIJE

Odličan tematski hotel, sa dosta animacije, pravom filmskom produkcijom, preporučuje se porodicama sa decom zbog akva parka, više a la carte restorana, dečijeg kluba i plitkog ulaska u more

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

Hotel sa ekonomičnih 5* nalazi se u mirnom delu, i namenjen je za odmor bez prevelike gužve i buke. Prijatna atmosfera i ljubazno osoblje.

HILTON RESORT 5*

DETALJNIJE

Lep kompleks sa zelenilom na kraju Memše preporuka je kako za porodice sa decom tako i za parove. Boravak manjih kućnih ljubimaca dozvoljen je na upit/uz doplatu.

SENTIDO PALM ROYALE SOMA BAY 5*

DETALJNIJE

Ranije poznat kao Intercontinental Abu Soma, zbog svoje lokacije, savršen je izbor za aktivne turiste ili onima koji samo žele da se opuste na plaži ili pored bazena.

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

Hotel se nalazi u izolovanoj regiji sa nekoliko hotela u blizini, u regionu ima najduže pristanište. Preporuka za opuštajući odmor parovima i porodicama sa decom.

ALBATROS WHITE BEACH 5*

DETALJNIJE

Hotel je otvoren u martu 2016. Preporuka je za sve tipove gostiju. Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 150 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.

IZLETI:

Organizator fakultativnih izleta je lokalni partner turističke agencije organizatora – Red Sea Tours. Lokalni partner kao organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta u zavisnoti od broja prijavljenih putnika. Na izletima je prisutan lokalni vodič. Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za organizaciju i sprovođenje fakultativnih izleta. Navedene cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

 

KRSTARENJE


Doplhin house – Celodnevni izlet.

Uživajte u krstarenju prelepim vodama Crvenog mora. Zaustavljanje na najlepšim mestima za snorkeling i mestima gde se kreću delfini. Ukoliko nas posluži sreća, pružiće vam se jedinstvena prilika da vidite i možda čak plivate sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju.
Odrasli – 35€
Deca do 12 godina – 20€

 

RAJSKO OSTRVO


Celodnevni izlet

Čuveno Rajsko ostrvo odavno privlači turiste u Hurgadi. Uživajte u  peščanoj plaži i zadivljujućoj podvodnoj flori i fauni koja će vas ostaviti bez daha. Ručak i pića na brodu uključeni su u cenu. Obezbedjena oprema za snorkeling (maske i peraja).
Odrasli – 30€
Deca do 12 godina – 20€

 

RONJENJE

Zaronite u velike dubine  Crvenog mora sa maskom i bocom za ronjenje. Ovo neprocenjivo bogatstvo Egipta, pored istorijskih znamenitosti, najveća je atrakcija zemlje faraona. Neverovatno živ i šaren podvodni svet ostaviće Vas bez komentara. Obuka, 2 zarona u pratnji instruktora. Ručak i pića na brodu uključeni u cenu.
Odrasli – 45€

 

BROD SA STAKLENIM DNOM

Istražite nebrojena blaga Crvenog mora. Stakleno dno ovog broda omogućiće Vam  da budete svedok svih lepota crvenomorskog podvodnog sveta! Trajanje programa 2 sata. Piće na brodu je uključeno u cenu.
Odrasli – 20€
Deca do 12 godina – 15€

 

JEEP SAFARI

Odlazak džipovima u pustinju s posetom beduinskom selu i upoznavanje sa tradicionalnim načinom života ovog naroda. Jahanje kamila, vožnja kvadova i bugija, kao i poseta terarijuma pustinjskih životinja i zmija. Izlet završavamo sa orijentalnim programom pod vedrim nebom (trbušna plesačica, fakir, Tanura) uz uključenu večeru.
Odrasli – 35€
Deca do 12 godina – 20€

 

LUKSOR

Otkrijte istoriju staru hiljadama godina. Posetite najveći hram na svetu, legendarni  Karnak i čuveni hram kraljice Hatšepsut i Memnonove kolosalne statue. Na kraju i najveće čudo Luksora – Dolina kraljeva! Obidjite fabrike alabastera i papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.
Odrasli – 70€
Deca do 12 godina – 35€

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design