EGIPAT - HURGADA

NAŠA PONUDA ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR

Hurgada

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar – arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay.

 

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetki poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih u Luxor, na Rajsko ostrvo prednost su letovališta.

Hotel ima dve sopstvene plaže, jedna je peščana u vidu lagune sa postepenim ulaskom u vodu, a druga je sa koralima za ljubitelje snorklinga. Preporuka za parove i porodice sa decom.

SEAGULL HOTEL 4*

DETALJNIJE

Nalazi se u samom centru Hurgade, u blizini mnogih restorana, barova i prodavnica. Preporučujemo ga mladima i porodicama sa decom.

LONG BEACH RESORT 4*

DETALJNIJE

Hotel je pripadao poznatom lancu „Hilton“ iz koga je izašao prošle godine, izolovan je, a poseduje sopstvenu, peščanu plažu dugačku 1 km sa postepenim ulaskom u vodu.

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*

DETALJNIJE

Odlikuje ga jedna od najlepših peščanih plaža na obali Crvenog mora i odlični animacioni program kako za decu tako i za odrasle. Preporuka za porodice sa decom i parove

PONUDA ZA CONTINENTAL RESORT 5*

DETALJNIJE

Manji hotelski kompleks sa kompaktnom regijom i prelepom plažom, odlična lokacija na novom šetalištu u Memši, preporuka za sve tipove gostiju.

GOLDEN BEACH RESORT 4*

DETALJNIJE

Odličan tematski hotel, sa dosta animacije, pravom filmskom produkcijom, preporučuje se porodicama sa decom zbog akva parka, više a la carte restorana, dečijeg kluba i plitkog ulaska u more

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

Hotel sa ekonomičnih 5* nalazi se u mirnom delu, i namenjen je za odmor bez prevelike gužve i buke. Prijatna atmosfera i ljubazno osoblje.

HILTON RESORT 5*

DETALJNIJE

Lep kompleks sa zelenilom na kraju Memše preporuka je kako za porodice sa decom tako i za parove. Boravak manjih kućnih ljubimaca dozvoljen je na upit/uz doplatu.

SENTIDO PALM ROYALE SOMA BAY 5*

DETALJNIJE

Ranije poznat kao Intercontinental Abu Soma, zbog svoje lokacije, savršen je izbor za aktivne turiste ili onima koji samo žele da se opuste na plaži ili pored bazena.

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

Hotel se nalazi u izolovanoj regiji sa nekoliko hotela u blizini, u regionu ima najduže pristanište. Preporuka za opuštajući odmor parovima i porodicama sa decom.

ALBATROS WHITE BEACH 5*

DETALJNIJE

Hotel je otvoren u martu 2016. Preporuka je za sve tipove gostiju. Poseduje privatnu peščanu plažu dugačku 150 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.

IZLETI:

Organizator fakultativnih izleta je lokalni partner turističke agencije organizatora – Red Sea Tours. Lokalni partner kao organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta u zavisnoti od broja prijavljenih putnika. Na izletima je prisutan lokalni vodič. Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za organizaciju i sprovođenje fakultativnih izleta. Navedene cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.

 

KRSTARENJE


Doplhin house – Celodnevni izlet.

Uživajte u krstarenju prelepim vodama Crvenog mora. Zaustavljanje na najlepšim mestima za snorkeling i mestima gde se kreću delfini. Ukoliko nas posluži sreća, pružiće vam se jedinstvena prilika da vidite i možda čak plivate sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju.
Odrasli – 35€
Deca do 12 godina – 20€

 

RAJSKO OSTRVO


Celodnevni izlet

Čuveno Rajsko ostrvo odavno privlači turiste u Hurgadi. Uživajte u  peščanoj plaži i zadivljujućoj podvodnoj flori i fauni koja će vas ostaviti bez daha. Ručak i pića na brodu uključeni su u cenu. Obezbedjena oprema za snorkeling (maske i peraja).
Odrasli – 30€
Deca do 12 godina – 20€

 

RONJENJE

Zaronite u velike dubine  Crvenog mora sa maskom i bocom za ronjenje. Ovo neprocenjivo bogatstvo Egipta, pored istorijskih znamenitosti, najveća je atrakcija zemlje faraona. Neverovatno živ i šaren podvodni svet ostaviće Vas bez komentara. Obuka, 2 zarona u pratnji instruktora. Ručak i pića na brodu uključeni u cenu.
Odrasli – 45€

 

BROD SA STAKLENIM DNOM

Istražite nebrojena blaga Crvenog mora. Stakleno dno ovog broda omogućiće Vam  da budete svedok svih lepota crvenomorskog podvodnog sveta! Trajanje programa 2 sata. Piće na brodu je uključeno u cenu.
Odrasli – 20€
Deca do 12 godina – 15€

 

JEEP SAFARI

Odlazak džipovima u pustinju s posetom beduinskom selu i upoznavanje sa tradicionalnim načinom života ovog naroda. Jahanje kamila, vožnja kvadova i bugija, kao i poseta terarijuma pustinjskih životinja i zmija. Izlet završavamo sa orijentalnim programom pod vedrim nebom (trbušna plesačica, fakir, Tanura) uz uključenu večeru.
Odrasli – 35€
Deca do 12 godina – 20€

 

LUKSOR

Otkrijte istoriju staru hiljadama godina. Posetite najveći hram na svetu, legendarni  Karnak i čuveni hram kraljice Hatšepsut i Memnonove kolosalne statue. Na kraju i najveće čudo Luksora – Dolina kraljeva! Obidjite fabrike alabastera i papirusa. Ručak i ulaznice za lokalitete su uključeni u cenu.
Odrasli – 70€
Deca do 12 godina – 35€

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-18:00
    Subota 10:00-14:00
    Nedelja neradna

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See - Web page design and creation by Miles Art Design