GRČKA

NAŠA PONUDA ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR

Grčka

PONUDA ZA KASANDRU

DETALJNIJE

Kasandra je raj na zemlji. Prvi „prst“ poluostrva Halkidiki, još u 4.veku p.n.e., dobio je ime po makedonskom kralju Kasandrosu,a pre se zvao Palini. Ovdašnja naselja su sačuvala nešto iskosnsko te se smatra jednom od najboljih i najatraktivnijih za odmor u Grčkoj.

PONUDA ZA SITONIJU

DETALJNIJE

Sitonija, srednji od tri “prsta” Halkidikija, nazvana po divu Sitonu, čarobni je deo zemlje sastavljen od visokih planina i zlatnih plaža, mnogovekovne istorije i savremenog života i sve to na samo sat vožnje od Soluna.

PONUDA ZA ATOS

DETALJNIJE

Atos, treći prst po svemu je poseban. Na njemu je smeštena jedinstvena pravoslavna monaška republika. čuvena Sveta Gora, koja već više od hiljadu godina živi po crkvenim kanonima i u duhu vizantijskog vremena.

PONUDA ZA STRIMONIKOS ZALIV

DETALJNIJE

Zaliv na severoistoku Grčke, u Solunskoj oblasti. Čuvena letovališta poput Stavrosa, Asprovalte i Nea Vrasne nalaze se upravo ovde. Netaknuta priroda, predivne, široke, peščane plaže i bistro more samo su neke od vrlina ovog predela.

PONUDA ZA OLIMPSKU REGIJU

DETALJNIJE

Najpoznatija letovališta Olimpske regije Paralija, Olympic beach, Litohoro, Leptokarija, Platamon, Nei Pori ujedno su i među najcenjenijim u celoj Grčkoj.  Radi se o malim ali predivnim letovalištima na severoistoku Grčke, u oblasti Pieria, oazi jedinstvene prirode. Sa istoka izlazi na Egejsko more dok se sa zapada uziže grandiozni Olimp, sedište bogova antičke Grčke.

PONUDA ZA JONSKU OBALU

DETALJNIJE

Jonsko more, oblast neverovatne višemilenijumske istorije. Uživajte u moru u kojem su se odvijale brojne pomorske bitke antičkih Grka, moru po kojem je plovio Odisej. Parga i Sivota – čuvena obalska mesta, kao i ostrva Krf, Kefalonija, Zakintos samo su deo ove predivne grčke regije.

PONUDA ZA PILION

DETALJNIJE

U neverovatnoj prirodi i zelenilu, u srcu Grčke, između Soluna i Atine leži predivno poluostrvo Pilion. Nestvarna vegetacija i kristalno čisto more krase ovaj dragulj Egejskog mora.

Objedinjena ponuda hotelskog smeštaja u Grčkoj za putnike koji preferiraju sopstveni prevoz. Naravno hotelski smeštaj imamo u ponudi na autobuskom ili avionskom prevozu – onda je za Vas pretraga po destinacijama. 

OTKRIJTE MAGIJU GRČKIH OSTRVA

DETALJNIJE

Otkrijte predivne grčke bisere. Čuvena ostrva kao što su Krf, Kefalonija, Lefkada, Rodos, Tasos, Kos, Santorini, kao i mnoga druga čekaju Vas.

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design