Polihrono

Polihrono (grč. Πολύχρονο) je naseljeno mesto u opštini Kasandra koja administrativno pripada okrugu Halkidiki, u Središnjoj Makedoniji u Republici Grčkoj. Polihrono je poznato turističko odredište na turistički veoma posećenom poluostrvu Halkidiki i jedno od najposećenijih mesta u Grčkoj od strane turista iz Srbije.

Ovo letovalište krasi dugačka peščana plaža, palme i čarobno tirkizno more. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi.

Prirodne lepote, izuzetno gostoprimstvo i predusretljivost domaćina, pravovremena opskrbljenost i urednost daju garanciju da ćete ovde provesti izuzetno prijatan odmor.

Polihrono poseduje ambulantu, apoteku, poštu, veliki broj marketa u prodavnica, pekara, picerija, taverni, kafića, restorana, barova, rent-a-car agencija…Iako Polihrono poseduje veliki broj mesta za zabavu, uglavnom je stecište onih kojima je neophodan odmor, bez pritiska, gužve i buke.

Iz Polihrona možete da se uputite ka Solunu, Svetoj Gori, Meteorima, Waterland-u.

Rasadi maslina su ono što krasi celo okruženje Polihrona. Ovaj mali mediteranski raj će vam obogatiti uspomene sa letovanja.

LAST MINUTE PONUDA!

 

14.-24.07. – 20% POPUSTA NA SMEŠTAJ ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE

SPECIJALNA PONUDA – CELA SEZONA!

 

10% POPUSTA NA SMEŠTAJ ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE!

 

* ovaj popust ne važi za paket aranžmane u poslednjoj smeni i ne važi za smene koje su na last minute ponudi.

DETALJNIJE O VILI I CENI

DETALJNIJE

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design