Vila ALTINA

Vila Altina se nalazi u delu Vasilikija tzv. Pondi, sa prelepim pogledom na ceo zaliv Vasiliki. Udaljena je samo 30 m od peščane plaže.

Vila je dvospratna i raspolaže dvokrevetnim,trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleksima raspoređenim u prizemlju i na prvom i drugom spratu sa direktnim ili bočnim  pogledom na more. Svaki studio i dupleks ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu.

Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno.

Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.

Posteljina i peškiri za ličnu higijienu se menjaju na 5 dana.

Vila ima parking.

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI NA BAZI SOPSTVENOG PREVOZA.

LEGENDA:

S – studio; APP – apartman; DUP – duplex;

AC * ili * – korišćenje klime uračunato u cenu;
AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj na destinaciji Lefkada-Vasiliki boravak 10 noćenja/11 dana sa uslugom najma u sobama,studijima,apartmanima,duplexima
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove
 • Prevoz do destinacije
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom
 • Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
 • Boravišnu taksu u Grčkoj, koja se napladuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Pladanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Cene su iskazane u eurima PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA.

LEGENDA:

S – studio; APP – apartman; DUP – duplex;

AC * ili * – korišćenje klime uračunato u cenu;
AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Lefkada – Vasiliki – Beograd,
 • Boravak od 11 dana/10 noćenja sa uslugom najma u sobama, studijima
 • Troškove organizacije putovanja
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom
 • Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
 • Boravišnu taksu u Grčkoj, koja se napladuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.25€ do 1 € zavisi od kategorizacije smeštaja, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Pladanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ:

1. dan-10.dan: Dolazak u mesto odredišta / Lefkada-Vasiliki / smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, nodenje
11. dan: Lefkada-Vasiliki – napuštanje objekta u 9h po lokalnom vremenu . Kraj usluge .
Povratak u Srbiju po želji punika.

 

PROGRAM PUTOVANJA – AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan: Putovanje Beograd – duž autoputa – Lefkada – Vasiliki, sastanak putnika na parkingu pored direkcije ”Lasta” pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2. dan – 11. dan: Lefkada – Vasiliki, dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;
12. dan: Lefkada -Vasiliki, napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
13. dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima)

 

Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade ( putnici iz Novoga Sada se u Beogradu raspoređuju po autobusima)

 

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli. Povratak s Lefkade pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

 

Postoji mogućnost spajanja smena na našem prevozu.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

 

NAČIN PLAĆANJA:

30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana:

 1. Gotovinski
 2. Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)
 3. Čekovima građana na šest mesečnih rata (25.12.2020.) bez uvećanja cene aranžmana.

 

U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

 

POPUSTI:

 

 1. Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ide gratis i ima smeštaj u zajedničkom ležaju.
 2. Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 95 €, osim za smene 15.06 – 03.09/13.09.2020., ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj.
 3. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
 4. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85€, osim za smene 15.06 – 03.09/13.09.2020.

 

DOPLATA ZA 1/1:

S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice , a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja tretiraće se kao otkaz putovanja. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice,sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom i programom putovanja. Obaveza organizatora nije da vrši prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:

Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom – plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku
Grčku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.

VAŽNO: U studije (sobe),apartmane ,duplekse se ulazi posle 14:00 h po lokalnom vremenu, a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ORGANIZATORA,

broj licence OTP 40/2020 – Kategorija licence A 40.

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
  Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design