LIMENARIA

Limenaria, drugo po veličini mesto na Tasosu, nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva, ima prelepu luku i nudi sjajan pogled na Egejsko more i Svetu Goru. Ima jednu od najblažih klima na ostrvu i zbog toga je postala veoma popularna destinacija. Limenaria je zadržala svoju jedinstvenu lokalnu kulturu i mnoge grčke tradicije. Posetioci mogu da uživaju u širokom izboru taverni i restorana, u kojima se služe grčka jela, a većina njih se nalazi pored mora. Svi objekti se nalaze na pešačkoj udaljenosti, i samim tim nudi prijatno okruženje za šetnju ali nudi i jednostavan način života koji se nije promenio mnogo godina.

Nešto zapadnije od Limenarije, nalazi se veoma duga plaža, oko 2 km dužine. Odmah posle nje se nalazi lepa i poznata plaža Trypiti, u čijoj okolini ne postoji turistički kompleks, pa je dobra opcija za turiste koji odsedaju u Limenariji a žele da izbegnu gužvu. Istočno od Limenarije, u njenoj neposrednoj blizini, naići ćete na plažu Metalia koja je idealno mesto za sve one koji vole mir i tišinu.

DETALJNIJE O VILI I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O VILI I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O VILI I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O VILI I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O VILI I CENI

DETALJNIJE

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design