REDOVAN DIREKTAN LET

AIR SERBIA

NICA

Nica sa okolnim oblastima na jugu Francuske, predstavlja grad na vrhu prioriteta za posetu mnogih turista! Ukoliko ste se prepoznali u ovoj rečenici, dodaćemo samo da su čak i engleski aristokrati, Nicu doživljavali sa oduševljenem i uvek joj se rado vraćali. Nica je uvek pravi izbor za vaš odmor ne samo zbog prelepe Azurne obale, već zbog i kulturnog dobra kojim je ova regija bogata, a tu su i nezaboravni vinogradi.

 

Nica je glavni grad Francuske rivijere, gde ne postoji nedostatak javnih i privatnih plaža koje možete odabrati. Castel Plague je najlepša plaža u celoj regiji. Krasi je blistavi beli pesak, kristalno palvo more. Colline du Chateau je najpopularnija stvar u Nici. Podiže se na 92 metra nadmorske visine što je i ujedno naviša tačka nadmorske visine u gradu. Tokom leta, Nica je prepoznatljiva po prelepim vrtovima.

Ukoliko želite malo aktivnije da provedeteletovanje u Nici, predlažemo vam da posetite istočni deo grada – Parc du Mont Boron. Pored mnogobrojnih pešačkih staza, tu je i vrh Mont Boron sa kojeg možete uživati u prelepim pogledima.

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design