EFTALIA ISLAND KOMPLEKS

JEDAN OD NAJVEĆIH AQUA PARKOVA NA TURSKOJ RIVIJERI

EFTALIA ISLAND

Kompleks Eftalia Island je jedan od najvećih Aqua parkova na turskoj rivijeri, nalazi se na samoj  plaži i otvoren je 2014. godine.
Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru. Sezona 2020. u Eftalia Islandu nudi još više atrakcija i prošireni asortiman usluga kako za male tako  i velike goste, čineći ovaj kompleks pogodnim mestom za nezaboravan odmor.

U sklopu kompleksa na plaži Eftalia Island-a, za najmlađe smo pripremili poseban program aktivnosti u mini klubu za decu uzrasta od 4 do 12 god. Uz obezbeđenog animatora na srpskom jeziku. Vaša deca će uživati u zabavi, igrama i takmičenju. 

KIDS KLUB program je na raspolaganju šest dana u nedelji, radno vreme tokom dana je dvokratno od 10:00 do 12:00 h i od 14:00 do 16:00 h (igre, crtanje i ostale zabavne aktivnosti u mini klubu). Tokom večeri od 20:00 do 21:00 h u mini disko klubu zabavni program uz ples.

Eftalia Island u brojkama: 

• Površina Aqua parka 80.000 m2
• Dužina tobogana (pojedinačno) od 23 m do 89 m
• Ukupna dužina svih tobogana 875 m
• Dužina plaže koja pripada Eftalia Island Aqua parku 1 km 
U svim hotelima Eftalia Island kompleksa, smeštaj za dva deteta GRATIS!
Eftalia Island kompleks, u obliku poluostrva, izgrađen je direktno na plaži u regiji Turkler na 18 km od grada Alanja, 100 km od aerodroma u Antaliji. Hoteli iz lanca Eftalia su direktno-podzemnim prolazima, povezani sa plažom i sadržajima Eftalia Island-a. 

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

DETALJNIJE O HOTELU I CENI

DETALJNIJE

EFTALIA ISLAND KONCEPT  SADRŽAJI I RADNO VREME

 

AQUA PARK 
Eftalia Island ima 14 velikih vodenih tobogana za odrasle, dok je za decu obezbeđen veliki prostor sa tri bazena, igralištima i vodenim toboganima.
Radno vreme: 09:30-12:00 h i 14:00-17:00 h

 

BAZENI I TOBOGANI
Bazeni:
Eftalia Island ima dva različita koncepta bazena. Možete provesti vreme uz zabavne animacije i takmičenja tokom celog dana u bazenu aktivnosti i možete uživati u svom danu, miru i tišini u relax bazenu.

 

Tobogani:
Dužine tobogana pojedinačno: Blackhole (89 m), Freefall (32 m), Wide Slide (30 m), Body (70 m), Rafting (69 m), Multi (54 m), Kamikaze (54 m), Twister (55 m), Twister2 (55 m), Flying Boats (54 m), Space (48 m), Bowl (40 m), Boomerang (23 m) Napomena: za tobogane Flying Boats, Boomerang, Blackhole i Rafting neophodno je da se koristi gumeni šlauf (Ring)

 

Aqua park
Dva glavna bazena za odrasle, tri bazena za decu 0-6,99 god. sa toboganima i mini Aqua parkom (Oktopod – tri tobogana, Piratski brod – 3 tobogana, Tropic Tower – 3 tobogana), četiri bazena za tobogane (Blackhole, Freefall, Wide, Body, Rafting, Multi, Kamikaze, Twister, Flying Bowl)

Tobogani Blackhole, Freefall, Wide, Body, Rafting, Multi, Kamikaze, Twister, Flying: dva tobogana mogu da koriste i deca 7-10,99 god. ali samo zajedno i u pratnji odraslih, deca od 11 god. dva tobogana mogu da koriste bez pratnje odraslih.

Tobogani Boomerang, Bowl: mogu da koriste samo osobe starije od 14 god.

Napomena: zbog sigurnosnih razloga spasioci imaju pravo da menjaju granice za dozvolu spuštanja na toboganima prema veličini / težini osobe.

 

HRANA, SNEKOVI I PIĆE
• Snek restorani 12:00-16:00 h 
• A la carte restorani 19:00-21:00 h (uz rezervaciju) 
• Bar poslastičarnica, kafa i čaj 11:00-18:00 h 
• Sladoled u mini klubu i Aqua baru 12:00-16:00 h 
• Chill Out bar: 10:00-24:00 h lokalna bezalkoholna pića, lokalno pivo i vino (posle 23:00 h uz doplatu) 
• Pool bar 10:00-24:00 h lokalna bezalkoholna pića, lokalno pivo i vino (pića posle 23:00 h uz doplatu) 
• Disco bar: 00:00-02:00 h (sva pića su uz doplatu)

Napomena: navedeni sadržaji i usluge za objekte na plaži (a la carte restorani, snek barovi i barovi) razlikuju se po hotelima i važeći su isključivo prema hotelskim pravilima i all inclusive konceptima.

 

ANIMACIJA
• Svakodnevni zabavni program 09:55-23:00 h
• Mini klub za decu 4-12 god.*
• Živa muzika

 

OSTALE AKTIVNOSTI I SADRŽAJI
Suvenirnica, prodavnica srebra, doktor, usluge tetoviranja (privremene tetovaže), market, butik.

 

PLAŽA
Šljunkovito-peščana plaža, na pojedinim mestima krupniji šljunak, ulaz u more je peščani i postepen.
Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni, preuzimaju se u hotelima, dok je zamena peškira uz depozit.

 

SPA I SPORTOVI NA VODI
Slana soba, sauna, tursko kupatilo, masaže, surfovanje, parasailing, banana, jet ski.

*Hotelijer ima pravo na izmene u satnicama, programima i navedenim sadržajima.

USLOVI PLAĆANJA:

 

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

Plaćanje može biti:

 

1) Avansno:

a) gotovinom,

b) čekovima,

c) uplatom na račun

d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:

a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design