NOVA GODINA 2020. – AUTOBUSOM

DOČEK NOVE GODINE - TOSKANA

DETALJNIJE

Toskana već vekovima pobuđuje maštu umetnika koji su stvarali inspirisani njenim krajolicima i pod okriljem nekada najmoćnije vladarske porodice na svetu, porodice Mediči. Za Novogodišnju noć, grad Firenca uvek ima bogat program. Na nekoliko lokacija u gradu se održavaju koncerti (Gospel, pop, džez, klasika) na kojima uživa na hiljade ljudi.

 

Polazak: 28. decembar 2019. (povratak, 03. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 6 dana/3 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - VELIKA EVROPSKA TURA

DETALJNIJE

Nemačka, Belgija, Holandija, Luksemburg i Francuska su zemlje koje ćemo obići ovom turom od 5 država i čak 11 gradova! Noćenja su u Nirnbergu (1 noćenje), Antverpenu (4 noćenja) i Strazburu (1 noćenje).

 

Polazak: 27. decembar 2019. (povratak 04. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 9 dana/6 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - MILANO

DETALJNIJE

Milano, glavni grad Lombardije je i najbogatiji grad Italije.Poznat po čuvenoj operi La Scala, po  jednoj od najlepših  crkvi na svetu Duomo, Pinakoteci Brera, samostanu Santa Maria delle Grazie sa čuvenom Da Vinčijevom “Tajnom večerom “ . Grad  je  slavne prošlosti koji je imao značajan uticaj na gotovo sva najvažnija zbivanja tokom italijanske istorije. Milano je takođe poznat kao svetski centar mode.

Polazak: 29. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 5 dana/2 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - ALZAS I ŠVARCVALD

DETALJNIJE

Regija Alzas se nalazi na istoku Francuske. Istorija, pejzaž i kultura ovog dela Francuske plene svojom lepotom i raznolikošću. Gravni grad regije je Strazbur koji je jedan od najznačanijih centara Evropske Unije. Planinski masiv Švarcvald (Crna šuma) u nemačkoj pokrajni Baden-Virtenberg, oduvek je privlačio turiste svojom prelepim pejzažima, u čijoj plodnoj dolini se nalaze mnogi bajkoviti gradići i sela, specifični za ovaj kraj. 

Polazak: 28. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus 

TRAJANJE: 6 dana/3 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - ISTANBUL

DETALJNIJE

Istanbul je jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta i nekadašnja je prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. 

Istanbul je bio prestonica evropske kulture 2010 godine.

Polazak: 28. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 6 dana/3 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - AZURNA OBALA

DETALJNIJE

Vodimo Vas na nezaboravno putovanje u najlepše regije evropskog dela Mediterana. Ovo putovanje objedinjuje italijansku Ligurijsku rivijeru i francusku Azurnu obalu, fantastične predele i neverovatno lepe gradove. Poznata turistička mesta na Azurnoj obali, Kneževina Monako , Monte Karlo, Nica, Kan, Antib okupljaju milione turista svake godine. Doček Nove godine pod svetlima Monte Karla!

Polazak: 28. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 6 dana/3 noćenja sa doručkom 

DOČEK NOVE GODINE - KRAKOV

DETALJNIJE

Bilo zbog brojnih legendi koje se vezuju za ovaj grad ili zbog njegovog šarma i lepote, Krakov s pravom nazivaju magičnim gradom starog kontinenta. Najuticajni kralj u istoriji Poljske, Kazimjež III Veliki, osnovao je Krakovsku akademiju, sadašnji Jegelonjski Univerzitet, jedan od najstarijih u Evropi.  Divne priče i legende, raskoš kraljevske prestonice, sjajna gastronomija vas neće ostaviti ravnodušnim.

Polazak: 29. decembar 2019. (povratak 03. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 6 dana/3 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - VENECIJA

DETALJNIJE

Venecija je glavni grad istoimene pokrajine u regiji Veneto. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj istoriji, bio je središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao “Dominantna” (La Dominante), “Spokojna” (Serenissima), “Kraljica Jadrana”, “Grad vode”, “Grad mostova”, i “Grad svetlosti”. Često ga s razlogom, smatraju najlepšim gradom na svetu. 

Polazak: 30. decembar 2019. (povratak 03. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 5 dana/2 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - DVORCI BAVARSKE

DETALJNIJE

Čudesni dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze u šumovitom alpskom ambijentu južne Nemačke, ostvarenja su mladog i ekscentričnog bavarskog kralja Ludviga II (1845 – 1886). Regensburg koji se nalazi na rekama Regen i Dunav, sedište biskupije koju je osnovao papa Benedikt u 8.veku, najpoznatiji je po kamenom mostu preko Dunava i srednjovekovnom jezgru grada, koje se nalazi na Unesco listi svetske kulturne baštine.

Polazak: 30. decembar 2019. (povratak 04. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 6 dana/3 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - UDINE

DETALJNIJE

Udine se nalaze na severoistoku Italije, nedaleko od granice sa Slovenijom i Austrijom, a podno moćnog alpskog masiva. Grad je jedan od najlepših u tom delu Italije sa izuzetno lepim istorijskim centrom i sjajnim ambijentima. U blizini samog grada nalaze se veoma važni trgovački pravci koji idu preko alpskih prevoja a koji su korišćeni još od vremena drevnih Rimljana.

 

Polazak: 30. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 4 dana/1 noćenje sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - VARŠAVA

DETALJNIJE

Uprkos burnoj prošlosti, Varšava jeizrasla u svetsku metropolu, lepša, bleštavija, modernija nego što je bila. Istovremeno, zahvaljujući naporima njenih stanovnika, u potpunosti je obnovljen njen najstariji deo, srednjovekovni Stari grad koji je tokom Drugog svetskog rata sravnjen sa zemljom. Naše putešestvije ka divnoj Varšavi smo obogatili posetom Katovicama i Lođu.

 

Polazak: 29. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 5 dana/2 noćenje sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - TORINO

DETALJNIJE

Raskošna arhitektura Torina dolikuje nekadašnjoj kraljevskoj prestonici dinastije Savoja koja je uspela da ostvari san svih Italijana, a to je ujedinjenje u jednu zemlju. Reka Po koja protiče kroz Torino daje ovom gradu poseban šarm, a ukus i miris čuvenih đandujota i čokolade, čine poseban doživljaj. Program smo obogatili izletom u Ženevu i posetom malom srednjovekovnom gradiću Asti u pokrajini Pijemont.

 

Polazak: 30. decembar 2019. (povratak 03. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 5 dana/2 noćenja sa doručkom

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design