NOVA GODINA 2020. – AVIONOM

DOČEK NOVE GODINE - LISABON

DETALJNIJE

Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva Težo uliva u okean. Dočekajte novu 2019. godinu u Lisabonu i ne propustite tradicionalnu vožnju tramvajem! Tramvaj u Lisabonu je uveden u 19. veku, a prvi gradski tramvaji mogu se videti u Muzeju javnog saobraćaja (Muzeu da Karis).

 

Polazak: 28. decembar 2019. (Povratak: 2. januar 2020.)

PREVOZ: Avion

TRAJANJE: 6 dana/5 noćenja sa doručkom

 

DOČEK NOVE GODINE - ISTANBUL

DETALJNIJE

Istanbul je jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta i nekadašnja je prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. 

Istanbul je bio prestonica evropske kulture 2010 godine.

 

Polazak: 30. decembar 2019. (povratak 02. januar 2020.)

PREVOZ: Autobus

TRAJANJE: 4 dana/3 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - BARSELONA

DETALJNIJE

Barselona je glavni grad pokrajine Katalonije, koja svojim geografskim položajem i istorijskim nasleđem pleni i zaslužije da je posetite.Smeštena na obali Mediteranskog mora, na severu španske obale, Barselona je kosmopolitski i moderan grad, koji umetnošću i kulturom kao da povezuje Španiju sa ostalim delom Evrope. Drugi po veličini grad Španije, zbog svoje dinamičnosti, blage klime i blizine plaža, postao je veoma omiljena destinacija milionima turista.

 

Polazak: 28. decembar 2019. (Povratak: 2. januar 2020.)
PREVOZ: Avion
TRAJANJE: 6 dana/5 noćenja sa doručkom 

DOČEK NOVE GODINE - MADRID

DETALJNIJE
Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Doček 2019. godine u Madridu uz aranžman od pet noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* uz avio prevoz. Posetite Kraljevsku palatu, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je mesto okupljanja, sa brojnim kafeima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko…
Polazak: 29. decembar 2018. (povratak 3. januar 2019.) 
PREVOZ: Avion
TRAJANJE6 dana/ 5 noćenja 

DOČEK NOVE GODINE - PARIZ

DETALJNIJE

Jedan od najlepših i najznačajnijih svetskih metropola, najposećeniji je grad na planeti, i omiljeni grad za doček nove godine nesumnjivo je Pariz, čijim elegantnim avenijama i bulevarima godišnje prošeta gotovo trideset miliona turista. Najpoznatiji pariski kvartovi i spomenici, deo su svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Panoramsko razgledanje Pariza uključeno u cenu aranžmana!

 

Polazak: 29. decembar 2019. (Povratak: 3. januar 2020.)
PREVOZ: Avion
TRAJANJE6 dana/5 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - EGIPAT

DETALJNIJE

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. 

 

Polazak: 28. decembar 2019. (Povratak: 2. januar 2020.)
PREVOZ: Avion
TRAJANJE: 6 dana/5 noći na bazi all inclusive usluge
RIM

DOČEK NOVE GODINE - RIM

DETALJNIJE

Italijanska prestonica će vam na svakom koraku otkrivati svoje čari i fasciniraće vas istorijom koja je savršeno uklopljena u život ove metropole. Dočekajte novu  2019. godinu u Rimu – grad na sedam brežuljaka, prestonica sveta i još mnogo nadimaka dodeljeno je Rimu tokom više od tri hiljade godina postojanja. Ne propustite obilazak Bazilike Svetog Petra u Vatikanu, Rimskog foruma, Kampidolja, Španskih stepenica, Fontane di Trevi, Panteona…

 

Polazak: 30. decembar  2019. (povratak 03. januar 2020.)

PREVOZ: Avion
TRAJANJE5 dana/4 noćenja sa doručkom

DOČEK NOVE GODINE - MOSKVA I ST. PETERBURG

DETALJNIJE

Moskva je  jedan od najstarijih gradova u Evropi. Dvadesetih godina prošlog veka Moskva je postala glavni grad Sovjetskog Saveza i od tada nije gubila taj status. Danas je ovo moderna svetska metropola, centar ruske države, kulture, ekonomije, sporta. Crkva Svetog Vasilija, zadužbina ruskog cara Ivana Groznog, je jedan od simbola grada Moskve, a ovde se danas nalazi muzej, Boljšoj teatar je jedan od najpoznatijih u svetu. Sankt Peterburg je osnovao Petar Veliki 1703. godine. Danas  je jedan od najlepših gradova na svetu. 

 

Polazak: 28. decembar 2019. (Povratak: 4. januar 2020.)
PREVOZ: Avion
TRAJANJE: 8 dana/7 noćenja sa doručkom 

DOČEK NOVE GODINE - MOSKVA

DETALJNIJE

Moskva je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Dvadesetih godina prošlog veka Moskva je postala glavni grad Sovjetskog Saveza i od tada nije gubila taj status. Danas je moderna svetska metropola, centar ruske države, kulture, ekonomije, sporta. Crkva Svetog Vasilija, zadužbina ruskog cara Ivana Groznog, je jedan od simbola grada Moskve, a ovde se danas nalazi muzej, Boljšoj teatar je jedan od najpoznatijih u svetu.

 

Polazak: 30. decembar 2019. (povratak 04. januar 2020.)

PREVOZ: Avion

TRAJANJE: 6 dana/5 noćenja sa doručkom

Doček Nove godine u Rimu. 
Italijanska prestonica će vam na svakom koraku otkrivati svoje čari i fasciniraće vas istorijom koja je savršeno uklopljena u život ove metropole. Dočekajte novu  2020. godinu u Rimu – grad na sedam brežuljaka, prestonica sveta i još mnogo nadimaka dodeljeno je Rimu tokom više od tri hiljade godina postojanja. Provedite novogodišnji doček u Rimu i ne propustite obilazak Bazilike Svetog Petra u Vatikanu, Rimskog foruma, Kampidolja, Španskih stepenica, Fontane di Trevi, Panteona…

 

Doček nove godine u Madridu. 

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Doček 2020. godine u Madridu uz aranžman od pet noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* uz avio prevoz. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko…

 

Doček nove godine u Portugaliji. 

Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva Težo uliva u okean. Dočekajte novu 2020. godinu u Lisabonu i ne propustite tradicionalnu vožnju tramvajem! Tramvaj u Lisabonu je uveden u 19. veku, a prvi gradski tramvaji mogu se videti u Muzeju javnog saobraćaja (Muzeu da Karis). Za novogodišnji doček 2020. u Lisabonu spremili smo aranžman od 6 dana/5 noćenja uz avionski prevoz!

 

Doček nove godine u Francuskoj.

Pariz je nesumnjivo jedan od najlepših i najznačajnijih svetskih metropola, najposećeniji je grad na planeti, i omiljeni grad za doček 2020. godine, čijim elegantnim avenijama i bulevarima godišnje prošeta gotovo trideset miliona turista. Za novogodišnji doček 2020. godine u Parizu razgledanje ParizaRemsa i Strazbura su uključeni u ceni aranžmana!

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design