ĐENOVA

TORINO - SANREMO - MENTON - SANTA MARGERITA - PORTOFINO

Avionski prevoz!

Direktan čarter let.

15.-18.03.2020.

4 dana/3 noćenja sa doručkom!

IZDVAJAMO

U cenu aranžmana uključen obilazak mesta Santa Margerita I Portofino!

Đenova je glavni grad pokrajine Ligurije, prelepa luka koja krasi ligurijsko more i rodni grad moreplovca Kristofera Kolumba. Grad autentičnog duha otkriva tragove duge istorije, umetnosti i kulture, koji su vidljivi na svakom koraku.

Biser severne Italije, Torino, čuveni francuski arhitekta Le Korbizje je opisao kao grad sa najlepšom prirodnom lokacijom i često ga nazivao malim Parizom.

Milano, glavni grad Lombardije je ekonomska prestonica Italije. Grad je slavne prošlosti koji je imao značajan uticaj na gotovo sva najvažnija zbivanja tokom italijanske istorije.

Portofino je mala, dobro zaštićena luka koja je tokom srednjeg veka bila  sidrište đenovljanske trgovačke flotei malo ribarsko mesto. Danas je sa svojom nestvarnom lepotom stečiste svetskog đžet seta.

465€ po osobi

 • Prevoz avionom na navedenoj relaciji
 • Aerodromske takse – (Beograd 22,40€ i Đenova 30€), na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama 
 • Tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice u Đenovi
 • Razgledanja gradova po programu
 • Usluge vodiča
 • Troškovi organizovanja putovanja

 

 • Obrok u avionu
 • Fakultativni izleti
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Obavezna gradska komunalna taksa (za boravak u hotelu kategorije 3*  plaća se 1,5€, a u hotelu kategorije 4* plaća se 2,5€ po noći i osobi – isključivo na recepciji hotela

 

SMEŠTAJ:

 

HOTEL B&B GENOVA 3*, https://www.hotel-bb.com/en/hotels/genova.htm

Hotel se nalazi u blizini čuvenih znamenitosti u Đenovi, nedavno je potpuno renoviran. Hotel raspolaže sa restoranom i barom. Svaka soba poseduje kupatilo,  (tuš/WC), telefon, TV, klimu uređaj. Doručak – kontinetalni švedski sto,  izbor više jela.

 

● Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

● Sobe sa pomoćnim ležajem su manje konforne I treći , pomoćni ležaj  može biti manji od standardnih dimenzija.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Naziv Izleta

Cena po osobi u pretprodaji

 PLAĆANJE U AGENCIJI

Cena po osobi na licu mesta
(raspoloživost nije garantovana)
TORINO

45€

50€

MENTON I SANREMO 35€

40€

 

 Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i  verskh praznika )na određenoj destinacij, kada  neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

1. dan (nedelja, 15.mart 2020.) BEOGRAD-ĐENOVA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera u 11:05h. Direktan čarter let za Đenovu u 13:05h (JU 9044). Planirano vreme sletanja u Đenovu 14:45h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Polazak na pešačko razgledanje grada sa vodičem: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv.Lorenca, stari svetionik La Lanterna, rodna kuća Kolumba, stara luka… Đenova je najveća luka Italije. Ostaci starih gradskih zidina se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Noćenje. 
2. dan (ponedeljak, 16.mart 2020.) ĐENOVA – TORINO
Doručak. Fakultativni izlet u Torino koji je četvrti po veličini grad Italije i glavni grad pokrajine Pijemont. Nalazi se u severozapadnoj Italiji na reci Po,bio je sedište porodice Savoja. Grad je poznat i po osamnaest kilometara arkada, koji datiraju iz 1500.godine, izgrađene da bi omogućile nesmetanu šetnju kralja i njegove pratnje. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Kastelo iz srednjeg veka, palata Madama sa divnim baroknim stepeništem u kojoj je nekada bio italijanski senat a danas antički muzej, kraljevska palata sa pozorištem iz 17.veka, trg Vitorio Veneto sa predivnim pogledom na Alpe, , toranj Antoneliana, simbol Torina visine 165m sa panoramskom terasom na visini od 85m, spomenik Vitoriju Emanuelu II koji je ujedinio Italiju 1861 godine, Duomo je katedrala iz 15.veka poznata i po Torinskom platnu kojim je bio obmotan Isus posle raspeća, ulica Garibaldi koja je glavna šoping ulica. Povratak u Đenovu. Noćenje.
3. dan (utorak, 17.mart 2020) ĐENOVA – MENTON – SANREMO
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Obilazak Mentona, koji se još naziva „Biser Francuske“ – „La perle de la France“: lep stari grad, marina, pjacete.. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sanrema. Po dolasku u Sanremo, odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović i kraći obilazak starog centra grada – La pinja. Slobodno vreme u centru prestonice Rivijere cveća. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan (sreda, 18.mart 2020.) ĐENOVA –SANTA MARGERITA-PORTOFINO-BEOGRAD
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak do mesta Santa Margerita, jednog od tri poznata mesta živopisnog zaliva ligurijske obale. U Santa Margeriti se se nalazi crkva koja potiče iz 13 veka, velelepne vile koje su imućni Italijani pravili u ovom delu obale, galerije sa delima umetnika iz 17 i 18 veka… Slobodno vreme u Santa Margeriti. Odlazak na izlet brodom, zavisno od vremenskih uslova do Portofina. Portofino je mala, živopisna luka. Šarmantnim izgledom i terasama na strmim liticama sa očaravajućim pogledom na more privlači veliki broj turista još od 19 veka, a danas je stecište svetskog đžet seta. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak na aerodrom.Poletanje aviona za Beograd u 19:00h (JU 9045). Očekivano vreme sletanja u Beograd u 20:35h.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “ĐENOVA”:

● Potrebno je najmanje 100 putnika za realizaciju ovog putovanja
● Uz blagovremeni upit u poslovnicama, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem.
 

● Uslov za ulazak državljana R.Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume biće vraćeni sa granice. Nosiocima biometrijskih pasoša R.Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od šest meseci.  Bezvizni režim se ne odnosi na nosioce putnih isprava R.Srbije koje je izdalo MUP RS-Koordinaciona uprava.

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

 

Plaćanje može biti:

1) Avansno:

gotovinom,

čekovima,

uplatom na račun 

platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina)

2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:

čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu);

čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
 • U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja Organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
 • Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne  garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije TAX FREE)
 • Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail:garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
  Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design