DUBAI - UKINUTE VIZE!

7/8 dana - 6/7 noćenja sa doručkom

AVIO PREVOZ

Fly Dubai - DIREKTAN LET!

Paketi su na idealan broj noci - 5 ili 7!

Paket aranžman od oktobra do marta.

IZDVAJAMO

PROČITAJTE PROTOKOLE ZA ULAZAK U UAE.

Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu – Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19. veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate. Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. 

25.10.

5 noći+prevoz+transfer:

od 526€ po osobi

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

 • Avio prevoz na relaciji Beograd – Dubai – Beograd (redovna linija Flydubai); Cena je rađena na osnovu bazične tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta, moguće je putovati uz doplatu za sledeću raspoloživu tarifu. 
 • Aerodromske i sigurnosne takse (98,17 evra). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli, deca i bebe u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
 • Izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu;
 • Asistencija lokalnog vodiča na srpskom ili engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija)
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom

 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

 • Boravišna taksa po sobi dnevno (plaća se na licu mesta) Hoteli 2* i 3* = 10 Dirhama (oko 2 evra); Hoteli 4* = 15 Dirhama (oko 3 evra); Hoteli 5* = 20 Dirhama (oko 4 evra);
 • Fakultativni izleti  (na engleskom jeziku)
 • individualni troškovi putnika.
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

 

Plaćanje može biti:

1) Avansno:

gotovinom,

čekovima,

uplatom na račun 

platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina)

2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:

čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu);

čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;

putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator ima potpisan ugovor.

 

Važne napomene:

 • Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
 • Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni -klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.
 • Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 2 putnika. 
 • U ukupnu cenu aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadnu za gorivo, u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Pasoš mora da važi minimum 6 meseci po povratku sa putovanja.
 • Građanima Republike Srbije je ukinut vizni režim za Ujedinjene Arapske Emirate sa datumom putovanja od 18.05.2019. Dozvoljen je boravak do 90 dana.
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. 

 

 • Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail:garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
  Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design