AQUA PARK U JAGODINI - SPA&WELLNESS HOTEL BALAŠEVIĆ - BANJA ŽDRELO

6 DANA AUTOBUSOM / 5 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU „BALAŠEVIĆ“, RTANj

IZDVAJAMO

Umanjenje za sopstveni prevoz u iznosu od 2.500 dinara.

POLASCI IZ BEOGRADA I NOVOG SADA

21.-26.07.2020.
25.-30.08.2020.

RTANJ

Zelenilo ove planine prosto umiruje i deluje opuštajuće, zbog čega smo i skrojili ovaj mali program koji je namenjen isključivo za odmor i opuštanje.

Rtanj je planina koja se nalazi oko 200 kilometara udaljena od Beograda, odnosno oko 2 – 2,5 sata vožnje. Već decenijama unazad, ova planina je obavijena velom misterije… Čudni događaji sa neidentifikovanim letećim objektima, baterijama telefona koje se odjednom prazne, slikama na fotoaparatima koje ste sigurni da ste snimili, ali ih nema nigde, podrhtavanje tla… Rtanj je prirodna piramida za koju se veruje da je iznutra šuplja, ali ulazi u nju su zapečaćeni. Prosto sam pogled na nju je čudesan… No, ostavimo mi misterije po strani, okrenimo se prirodi koja je na ovoj planini čuvena. Vekovima vredni ljudi sakupljaju na njenim obroncima lekovito bilje od kojeg se pravi čuveni Rtanjski čaj. Zelenilo ove planine prosto umiruje i deluje opuštajuće, a s tim u vezi skrojili smo ovaj mali program koji je namenjen isključivo za odmor i opuštanje.

Etno centar „Balašević“ nalazi se podno planine Rtanj u slikovitom okruženju. Već godinama predstavlja vodeći hotelski objekat u ovom delu Srbije, a posebno je popularan tokom letnjih meseci. Centralni deo u kompleksu zauzima Hajdučka kuća, divna brvnara sa nacionalnim restoranom kapaciteta 250 mesta i sa smeštajnim kapacitetima u lepo uređenim sobama. Objekat raspolaže i sa 10 divnih bungalova i sobama koje su podređene uživanju gostiju. Naravno, najlepši deo ovog komleksa jeste njegov fantastični bazen koji je prilagođen svim vremenskim uslovima, zavisi od potrebe, zatvoren ili otvoren, sa pokretnim krovom. Za izgradnju bazena korišćen je dekorativni kamen, a sam stil bazena odiše egzotičnošću. Imaćete osećaj da ste na nekom sasvim drugom mestu… Noću je obezbeđeno korišćenje bazena, a poseban ugođaj noću pruža sjajna rasveta. Bazen poseduje hidromasažni sistem, vodene slapove, gejzire… Tokom leta, ispred bazena na otvorenom, nalazi se prostor koji po svemu nalikuje na uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama.

Prava mala oaza u kojoj je tišina najvrednija… Pravi odmor za Vas!

SPECIJALNA PONUDA ZA RANE REZERVACIJE

 

CENA ARANŽMANA: 18.900 dinara + 11.500 dinara PAKET IZLETA

od 18.900 dinara po osobi

Cena putovanja obuhvata:

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio –video oprema)
 • 5 noćenja sa doručkom u etno hotelu „Balašević“ 3*** na Rtnju (doručak „švedski sto“)
 • Smeštaj u dvokrevetne ili trokrevetne sa kupatilom (dvokrevetne sobe su ili sa jednim francuskim ležajem, ili sa dva odvojena standardna ležaja; trokrevetne sobe su ili sa jednim francuskim ležajem + dodatnim standardnim ležajem, ili sa 3 odvojena standardna ležaja) – bez mogućnosti biranja bungalov ili glavni objekat – isključivo, hotel raspoređuje na recepciji!
 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča prvog i poslednjeg dana putovanja
 • Organizacione troškove

 

Cena putovanja ne obuhvata:

 • Sve ostale ne pomenute usluge
 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – 10.000 dinara
 • Sve dodatne usluge „Wellness“- a – plaćanje na licu mesta i u hotelu „Balašević“ i u banji Ždrelo

 

CENA PAKETA DODATNIH USLUGA ZA UPLATE U AGENCIJI – 11.500 dinara

Navedena cena paketa dodatnih usluga obuhvata:

 • Poludnevni izlet do Sokobanje prema programu putovanja
 • Poludnevni izlet do Knjaževca i Ravne prema programu putovanja
 • Ulaznicu za „Aqua“ park u banji Ždrelo i „Aqua“ park u Jagodini
 • Paket 5 večera u hotelu „Balašević“

 

Cene dodatnih usluga, za plaćanje na licu mesta, ukoliko nisu rezervisane i uplaćene u agenciji pre putovanja:

 • Poludnevni izlet do Sokobanje prema programu putovanja: 2.500 dinara
 • Poludnevni izlet do Knjaževca i Ravne prema programu putovanja: 3.000 dinara
 • Ulaznicu za „Aqua“ park u banji Ždrelo i „Aqua“ park u Jagodini: 1.200 dinara
 • Paket 5 večera u hotelu „Balašević“: 6.000 dinara

OPIS SMEŠTAJA:

 

ETNO HOTEL „BALAŠEVIĆ“ 3***, Rtanj,  https://www.balasevicrtanj.com/

 

Opis i sadržaji hotela su dati u uvodnom tekstu. Pored toga, hotel poseduje i recepciju otvorenu 24 sata, etno konak sa malom muzejskom postavkom, slanu sobu i ostale „Wellness“ usluge. Smeštaj je obezbeđen u sobama „standard“ kategorije, ili u bungalovima ili u glavnom objektu Hajdučka kuća. Sve sobe poseduju savremeno kupatilo, TV, telefon i bežični internet koji je dostupan u celom kompleksu. Sobe su nameštene u etno stilu u kojem preovlađuje prirodno drvo.

 

BANJA ŽDRELO – više informacija, cenovnik dodatnih usluga (masaže, terapije, tretmani, „Wellness & Spa“ programi, možete videti na sledećem linku: https://www.ruczdrelo.rs/

1. dan putovanja (utorak 21. jul / 25. avgust)

 

Polazak iz Novog Sada u 8 časova (Žel.stanica/lokomotiva), i iz Beograda u 9.30 časova (Sajam). Putovanje auto-putem do Jagodine. Po dolasku u Jagodinu, odlazak do čuvenog „Aqua“ parka i slobodno vreme za uživanje u bazenima, toboganima, atrakcijama… Polazak iz Jagodine ka Rtnju oko 18 časova. Nastavak putovanja preko Ćuprije, a potom se put ka Rtnju odvaja kod Paraćina, i svega 45 kilometara istočno od Paraćina smo podno Rtnja i našeg etno hotela „Balašević“. Dolazak do 19.30 časova. Smeštaj u sobe. Opciona Večera. Noćenje.

 

 

2.-5. dan putovanja (sreda-subota 22.-25. jul / 26.-29. avgust)

 

Boravak u etno hotelu „Balašević“ na bazi 5 noćenja, samo doručak, ili doručak+večera, po izboru. Uživanje u sadržajima hotela koji su u potpunosti prilagođeni letnjem odmoru: bazen sa plažom, spa centar, „wellness“ sadržaji, „relax“ programi…

 

Tokom Vašeg boravka možemo Vam organizovati i razne aktivnosti:

 1. Pešačko-planinarske ture po planini Rtanj sa berbom lekovitog bilja – za savet kada krenuti, koje su pešačke staze preporučene, obratite se na recepciji hotela.
 2. Poludnevni izlet do Sokobanje – polazak posle doručka, povratak do 17 časova. Prevoz kombijem ili mini busom. Sokobanja je udaljena svega 30 km od Rtnja. Predstavlja jednu od naših najlepših, ali i najsadržajnijih banja. Po dolasku sledi organizovani obilazak uz posetu Soko Gradu. Staza koja vodi od Lepterije ka Soko gradu prolazi kraj pećine Hajduk Veljka, a na samom ulasku u Soko grad nalazi se prva kula „Stražara“. Grad je postavljen na steni koja se uzdiže oko 100 metara nad rekom Moravica i pruža zaista divne poglede na okolinu. U centralnom delu banje ćemo obići tursko kupatilo „Amam“, Zavičajni muzej, banjski park…
 3. Poludnevni izlet do Knjaževca – polazak posle doručka, povratak do 18 časova. Prevoz kombijem ili mini busom. Turistička znamenitost Knjaževca i prepoznatljivi motiv grada je Stara čaršija, staro gradsko jezgro na desnoj obali Svrljiškog Timoka. Predstavlja gradsko jezgro sa zgradama iz kasnog 19. i ranog 20. veka. Tu je i 7 mostova koji premošćavaju Timok, te je po ovoj čaršiji i mostovima Knjaževac znan i kao „mala Venecija“. Slobodno vreme za uživanje u specifičnom,poluorijentalnom ambijentu, za šetnju i ručak u nekom od sjajnih restorana. Nastavak putovanja do obližnje Ravne, seoca koje se nalazi na lokalitetu antičkog grada „Timicus Minus“. Poseta arheološkom i etno kompleksu sa razgledanjem arheoloških nalaza iz rimskog perioda, ali i sačuvanim divnim konacima koji čuvaju uspomenu na nekadašnji način života u ovim krajevima, i običajima. Budući da je Knjaževački kraj vekovima poznat i po odličnom vinu, ovde ćemo videti i jedan stari vinski podrum.

 

 

6. dan putovanja (nedelja 26. jul / 30. avgust)

 

Doručak. Odjava iz hotela do 10 časova. Polazak iz etno centra „Balašević“. Vožnja idiličnim krajevima istočne Srbije do banje Ždrelo. Banja se nalazi nedaleko od Petrovca na Mlavi, i predstvlja jeidnstveni kompleks u našoj zemlji. Samo ime je banja dobila jer se nalazi na samom ulasku u prelepu Gornjačku klisuru, a za izgradnju banje iskorišćeni su termo-mineralni, lekoviti izvori oko kojeg je formiran savremeni „Aqua“ park i Wellness & Spa“ centar. Vodeni park sa velikim bazenom koji koristi rashlađenu termomineralnu vodu, i sa nekoliko sjajnih tobogana koji predstavljaju atrakciju cele banje. Ukoliko želite opuštanje, tu je fantastični „Wellness & Spa“ centar urađen u stilu koji Vas vraća u neka davna vremena, vremena Rimljana i Vizantije. U sklopu ovog centra možete zakazati specijalne tretmane lepote, opuštanja uz masažu, koristiti slanu sobu, parno kupatilo, saunu, aroma terapije, pedikirski tretman sa čudesnim „Garra Rufa“ ribicama… Tu su i tretmani blatom, zlatnim uljem, čoko-mint, medom i mlekom, vulkanskim kamenjem… Zaista jedna fantastična zona u kojoj ćete uživati. Svakako, u sklopu kompleksa nalazi se i sjajan restoran sa nacionalnim specijalitetima. Polazak iz banje u 20 časova, i vožnja ka Beogradu i Novom Sadu. Dolazak u večernjim satima. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Gotovinski – prilikom prijave za putovanje uplaćuje se minimum 40% od ukupne vrednosti aranžmana, dok se ostatak isplaćuje 10 dana pre putovanja
 • Platnim karticama – „Dina“, „Master Card“, „Visa“, „American Express“
 • Čekovima građana – na ime rezervacije se plaća 40% od ukupne cene aranžmana (gotovinski ili karticom), a ostatak do pune cene aranžmana se otplaćuje čekovima do 20.12.2020.

 

NAPOMENE:

 

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene programa putovanja, odnosno redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. Uz aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa „YUTA“ standardom. Organizator putovanja ima licencu broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANjE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

POGLEDAJTE JOŠ

FRUŠKOGORSKI MANASTIRI

NAJLEPŠA JEZERA AUSTRIJE

Šoping u Beču

UVAC (sa noćenjem)

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-18:00
  Subota 10:00-14:00
  Nedelja neradna

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See - Web page design and creation by Miles Art Design