SEJŠELI

PRAZNIK RADA

SPECIJALNA PONUDA

AVIO KARTA + HOTEL sa doručkom 7 noćenja + TRANSFER

PRIMER PERIODA

30.04. - 09.05.2019.

SEJŠELI

OTKRIJTE PRAVI RAJ NA ZEMLJI

Daleki arhipelag koji je oduvek privlačio putnike širom sveta. Beskrajno kristalno plavetnilo okeana, najfiniji beli pesak, fascinantna flora, vedri i veseli ljudi. Jedno od omiljenih letovališta u toku cele godine. Ogroman broj većih i manjih ostrva, naseljenih i nenaseljenih. Najmanji glavni grad na svetu sa divnom mešavinom tradicionalne domorodačke i kolonijalne arhitekture.  Sejšeli su sve to i još mnogo više!

Sejšeli se u nalazi u Indijskom okeanu, istočno od afričke obale. Sejšelski arhipelag ima više od 100 ostrva koja su koralna ili granitna. Čuvene su peščane plaže sa belim peskom, prozirnim morem i crnim stenama. Ljubitelji prirode će moći da uživaju u prizorima retkih vrsta ptica kao i čuvenim džinovskim kornjačama koje su svojevrsna atrakcija.

Podjednako atraktivno je ronjenje koralnim grebenima, koji su zaštićena kao nacionalno blago. Aerodrom se nalazi na ostrvu Mahe koje je ujedno i najveće sedište prestonice – grada Viktorija. Pored Mahea, za boravak preporučujemo ostrvo Praslin, a za obilazak ostrvo La Digue do kojih se stiže lokalnim Cat Cocos brodom za sat vremena od Mahea.

Lokalna valuta je sejšelska rupija a zvanični jezici Francuski, Engleski i Kreolski. Prosečna godišnja temperatura od 28 stepeni, čini ovu destinaciju idealnom za posetu tokom cele godine. Nešto jači vetrovi i niže temperature od maja do septembra idealni su za surfing na plaži Takamaka i Baie Lazare, dok je more na severu i istoku mirnije.

Upoznaj nove ljude iz celog sveta, svoje istomišljenike, i zabavljaj se tokom celog putovanja. Učini da ovo bude putovanje za pamćenje!

GALERIJA

Cena paketa po osobi od 1.034€

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

● Avio prevoz na relaciji Beograd – Sejšeli – Beograd
● Aerodromske takse – podložne promenama
● Transferi aerodrom – hotel – aerodrom 

* Ukoliko je ostrvo Mahe – transfer je autobusom/Ukoliko je Praslin – transfer je kombinacija autobusa i broda Cat Cocos

● 7 noćenja u dvokrevetnoj standardnoj sobi odabranog hotela na bazi nodenja sa doručkom
● Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

● Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika
● Obavezno međunarodno zdravsteveno osiguranje
● VIZA: Prema poslednjim informacijama, uz biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna viza.

 

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama je moguće uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača DOOR Osiguranje Novi Sad.

 • EUR 1.034 7 noćenja sa doručkom Berjaya Beu Vallon 3*

https://www.berjayahotel.com/mahe

 • EUR 1.375 7 noćenja sa doručkom Coral strand 4*

https://coralstrand.com/

 • EUR 1.532 7 noćenja sa doručkom Castello Beach 4*

https://www.castellobeachhotel.com/

 • EUR 1.522 7 noćenja sa doručkom Double Tree by Hilton Seychelles Alamanda 4+*

https://doubletree3.hilton.com/en/hotels/seychelles/doubletree-resort-and-spa-by-hilton-hotel-seychelles-allamanda-SEZDTDI/index.html

 • EUR 1.632 7 noćenja sa doručkom Le Meridien Fisherman`s Cove 4*

https://www.marriott.com/hotels/travel/sezmd-le-meridien-fishermans-cove/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

 • EUR 2.170 7 noćenja sa doručkom Constance Ephelia Resort 5*

https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/seychelles/ephelia/

U ponudi imamo sve hotele na Sejšelima i svakako, ukoliko želite, možemo Vam poslati I dodatnu ponudu u skladu
sa Vašim zahtevom. U nastavku su izdvojeni hoteli koji su dobro ocenjeni ili u kojima smo već imali zadovoljne
putnike. Molimo Vas da i sami proverite kritike, jer je svaki postojeći izbor na bazi ličnih afiniteta.

** Sve cene su date na osnovu kalkulacije za dve odrasle osobe. Ukoliko je jedna osoba u pitanju, cena hotela
uglavnom bude nepromenjena ili sa veoma malom razlikom **

**Navedene cene su podložne promenama i variraju u zavisnosti od raspoloživosti.**

** Najniže cene uglavnom važe za nonrefundable sobe što znači da se mora izvršiti celokupna uplata odjednom i ne
podleže nikakavim izmenama. Penali su 100% **

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivubanke INTESA, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se kompletan iznos za avionske karte i avans 40% za smeštaj, dok se ostatak uplaćuje najkasnije 15 dana pred početak putovanja.

Plaćanje može biti:

a) gotovinom,

b) čekovima,

c) uplatom na račun agencije ili

d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

 

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA:

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemogude ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja . Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2018 od 25.01.2018. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje uplatom akontacije.

POGLEDAJTE JOŠ

MALDIVI – APRIL/MAJ

SEJŠELI – 1. MAJ

KINA – Peking i Šangaj

Barselona – avionom

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
  Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design