ORVIJETO - KJANĆANO - ASIZI - SPOLETO - PERUĐA

5 dana/2 noćenja sa doručkom

IZDVAJAMO

U cenu je uključen obilazak Orvijeta (bez uključenih karata za funikular) i Kjanćana prema programu uz tumačenja turističkog vodiča!

16.04.-20.04. - USKRS 29.04.-03.05. - PRAZNIK RADA

5 dana/2 noćenja sa doručkom

OBILASCI:

ORVIJETO - KJANĆANO - ASIZI - SPOLETO - PERUĐA

Kažu da svi putevi vode u Rim. Jedan od njih prolazi kroz Umbriju. Umbrija je regija koja se nalazi u centralnoj Italiji. Prostire se između Toskane i predela kojim dominira večni grad Rim. Poznata je po lepotama prirodnih predela sa brojnim selima od kojih se većina nalazi isključivo na uzvišenjima odakle se pruža neverovatan pogled na doline. Glavni grad ove regije je Peruđa, a najčuvenije manje mesto Umbrije je Asizi, poznato po Svetom Franji Asiškom.Umbriju još nazivaju , „zeleno srce Italije“… Upoznajte drugačiju Italiju, gde vreme sporo teče i napravite sebi novu dimenziju odmora.

139 119€ po osobi

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni – klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 3*** u Kjanćano Termama
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Obilazak Orvijeta (bez uključenih karata za funikular) i Kjanćana prema programu uz tumačenja turističkog vodiča
 • Usluge vodiča

 

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • Ostale nepomenute usluge
 • Povratna karta za funikular u Orvijetu – 3€ (plaća se na licu mesta)
 • FAKULTATIVNI IZLETI: 65 50€ ZA UPLATU PAKETA IZLETA U AGENCIJI!

Ova cena uključuje sledeće predviđene izlete:

 • Izlet za Asizi i Spoleto prema programu
 • Izlet za Peruđu (bez karte za minimetro)

POVRATNA KARTA ZA MINI-METRO U PERUĐI KOŠTA OKO 4€

 • Gradsku turističku taksu koja u Kjanćanu iznosi oko 1€ po osobi i noćenju (ukupno 2€ po osobi za oba noćenja) – taksa se plaća na recepciji hotela

 

DOPLATE:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 60€
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu – 80€

SMEŠTAJ:

 

HOTEL „AVE“ 3***, Kjanćiano Terme,  http://www.hotelave.it/index.php?hotel_eng ili sličan

Hotel je pozicioniran u centru banje. U neposrednoj blizini hotela nalaze se restorani, barovi, marketi, suvenirnice…. Od starog grada hotel je udaljen oko 900 metara, a od banjskih termi oko 1,5 km. Poseduje veliki lobi sa dnevnim boravkom i TV salonom, dva restorana za posluženje obroka, recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, malu teretanu i saunu, fitnes centar, bazen na otvorenom. Sobe su sa kupatilom (tuš-WC), TV Cab., telefon, klima. Italijani ne pridaju naročitu pažnju doručku te je isti veoma skroman i slab i obično se sastoji od slatkog i slanog dela sa napicima.

 

● Organizator putovanja  zadržava pravo zamene ovih hotela, hotelima iste ili više kategorije.

 

U SLUČAJU DA PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA NIJE UPLAĆEN U AGENCIJI, CENE ZA UPLATE NA LICU MESTA SU:

 • Asizi-Spoleto – 35€
 • Peruđa bez karti za minimetro – 30€

1. dan (četvrtak 16. april / sreda 29. april)   

 

Polazak iz Novog Sada i Beograda u popodnevnim satima (oko 18). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti…

 

2. dan (Petak 17. April / Četvrtak 30. April)  

ORVIJETO – KJANĆANO TERME     

 

Jutarnja vožnja preko pokrajina Frulji-Đulija i Veneto pa potom preko Emilija Romanje i Toskane. Dolazak u ORVIJETO u podnevnim satima. Tročasovni boravak. Odlazak do starog grada sa funikularom, i potom polazak u razgledanje grada: bunar Sv. Patrika (bez ulaska), Duomo – katedrala iz 13. veka sa raskošnom gotskom fasadom, palata Kapetana, trg Republike… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u KJANĆANO TERME. Smeštaj u hotel. Sastanak sa vodičem u dogovoreno vreme na recepciji hotela i polazak u laganu orijentacionu šetnju banjom ka starom gradu KJANĆANU. Slobodno vreme i individualni povratak u hotel. Noćenje.

 

3. dan (subota 18. april / petak 1. maj)              

ASIZI – SPOLETO    

 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet (8.30h-21h). Putovanje do ASIZIJA, po mnogima najlepšeg grada Umbrije. Po dolasku u Asizi, sledi kraća šetnja izuzetno živopisnim istorijskim centrom grada do nadaleko čuvene bazilike Sv. Franje Asiškog, osnivača Franjevačkog reda u rimokatoličkoj crkvi. Budući da je ovaj red jedan od najpoštovanijih u crkvi, bazilika koja je izgrađena kako bi se u njoj čuvale mošti Sv. Franje, predstavlja remek-delo srednjovekovne umetnosti. Sastoji se iz Gornje i Donje bazilike, a obe su bogato umetnički obrađene od strane velikih imena umetnosti, poput Đota, Ćimabue, Lorencetija i dr. Slobodno vreme za individualnu posetu bazilici. Polazak iz Asizija u 15.30h. Putovanje do SPOLETA. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra uz razgledanje: bazilika San Salvatore – remek-delo lombardske arhitekture, pod zaštitom UNESCO-a, Duomo – katedrala iz 11. veka, trg Merkato sa prelepom fontanom Fonte di Piazza,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 19h. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

 

4. dan (nedelja 19. april / subota 2. maj)  

PERUĐA 

 

Doručak. Odjava iz hotela u 8.30h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet sa obilaskom PERUĐE. Dolazak u Peruđu oko 10h. Sa terminala mini-metroa polazak ovim atraktivnim prevoznim sredstvom ka istorijskom centru grada. Po dolasku sledi organizovani obilazak uz razgledanje: glavni gradski trg IV Novembra sa lepom srednjovekovnom palatom Priori i katedralom San Lorenca, fontana Mađore od belog i pink mermera, Korzo Vanuči – glavna trgovačka zona grada,… Slobodno vreme za uživanje u divnim ambijentima grada. Polazak iz Peruđe u 20h. Putovanje ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

 

5. dan (ponedeljak 20. april / nedelja 3. maj)  

 

Dolazak Novi Sad/Beograd u podnevnim satima. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Sve cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2020.

 

U sve cene je uračunat PDV od 20%.

 

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE! (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad, matični broj 20024925, Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 3000012944 ( osigurana suma u visini od 300.000€)   MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
  Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design