VENECIJA

TRST - PALMANOVA - VENECIJA - VERONA - PADOVA

IZDVAJAMO

Specijalna cena do popune mesta!

13.02.-17.02. I 05.03.-09.03. I 02.04.-06.04. I 16.04.-20.04. I 30.04.-04.05. I 14.05.-18.05.

SRETENJE/USKRS/PRAZNIK RADA

5 dana / 2 noćenja

Savršeno putovanje za sve parove! Iznenadite svoju voljenu osobu obilaskom najromantičnijih destinacija u Evropi!

Venecija je glavni grad istoimene pokrajine Venecije u regiji Veneto. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj istoriji, bio je središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao “Dominantna” (La Dominante), “Spokojna” (Serenissima), “Kraljica Jadrana”, “Grad vode”, “Grad mostova”, i “Grad svetlosti”. Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti.

Izgrađena je tokom 5. veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole.

Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

U blizini Venecije nalazi se poznato letovalište Lido di Jesolo koje je jedno od najpopularnijih letovališta severnog Jadrana, diči se plavetnim morem, i dugom peščanom plažom. Ovo letovalište je namenski građeno u dužini od 7 km. Najdalja ulica u Lidu di Jesolu nalazi se 200 m od mora. Ima veliki broj restorana, kafića, noćnih klubova.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL CENA

ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

Važi do popune akcijskih mesta!

13. – 17.02.2020.

SRETENJE

3* 115€

79 €

05. – 09.03.2020.

3* 105€

69 €

02. – 06.04.2020.

3* 105€

79 €

16. – 20.04.2020.

USKRS

3* 115€

79 €

30.04. – 04.05.2020.

PRAZNIK RADA

3* 115€

89 €

14. – 18.05.2020. 3* 105€

79 €

 

GALERIJA

Specijalna cena od 69€ po osobi 

 • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet/ samoposluživanje ) u hotelu sa 3*** u Lido di Jezolu
 • Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili  francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • Panoramski obilazak Trsta 
 • Usluge turističkog vodiča

 

 • Sve ostale nepomenute usluge
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 40 €
 • Fakultativni program: (MIN 30 OSOBA)

– Obilazak Verone i Padove 25€ / deca 20€

– Obilazak Venecije sa brodskim transferom 20€ / deca 15€

 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 5€ u din. protivvrednosti)
 • Boravišnu taksu ukoliko je smeštaj van Lido di Jesolo-a (Oderzo, Trevizo, Koneljano, Noventa di Pjave…) 1,5 evra – 2,5 evra po danu / po osobi, plaća se na recepciji hotela

 

UMANJENJA:

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 € u zajedničkom ležaju;

Dete do 6 god. ostvaruje popust 40%;

Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz

 

SMEŠTAJ:

Hotel 3* nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili u okolini 

Sobe 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV. Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom… Usluživanje – skroman kontinentalni doručak (slatko – slani)… TAČAN NAZIV BIĆE POZNAT 7 DANA PRE PUTA.

●Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovih hotela, hotelima iste ili više kategorije.
● Sobe sa pomoćnim ležajem su manje konforne i treći , pomoćni ležaj  može biti manji od standardnih dimenzija.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Vožnja brodom do Venecije (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 20€
Celodnevni izlet Padova i Verona – 25€  (prevoz autobusom, razgledanje prema programu, usluge vodiča)

● Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuju uz korigovanje cene.
● Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i  verskih praznika )na određenoj destinacij, kada  neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

1. DAN  

Polazak iz Beograda oko 21h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

 

2. DAN

TRST – OUTLET CENTAR PALMANOVA – LIDO DI JEZOLO

 

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Upoznavanje Trsta (uži centar grada i Srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona). U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jezola – jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. DAN

LIDO DI JEZOLO – VERONA I PADOVA (fakultativno)    

 

Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

 

4. DAN

LIDO DI JEZOLO – VENECIJA (fakultativno)

 

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili izlet za Veneciju. Dolazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Venecije. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX – XVIII vek): Trg Svetog Marka, Bazilika Svetog Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto… Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

 

5. DAN

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

PLAĆANJE SE VRŠI DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE DAN UPLATE:

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2020.

 

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE. Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika.

 

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. , Matični broj 20024925 Licenca broj: OTP 152/2010.

Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 3000012944 ( osigurana suma u visini od 300.000€)   MILENIJUM OSIGURANJE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

POGLEDAJTE JOŠ

SOLUN – PARALIA – METEORI

Rim (AVIO)

PRAG (5 dana / 2 noćenja)

Lisabon – Avionom

Come2See

 •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

 •    Telefon: 011/3822-316

 •    info@come2see.rs

 • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
  Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design