Zimovanje 2020./2021.

DETALJNIJE O PONUDI

DETALJNIJE

Bansko, Borovec i Pamporovo

Zbog četinarskih šuma, vazduh je čist i bogat kiseonikom. Jedinstvena planinska klima, sa mnogo sunca danju, hladnim noćima, čistim vazduhom, doprinosi da centar bude idealno mesto za odmor i bavljenje sportom. 

Bugarska raspolaže svime što je neophodno za skijanje: obiljem dugih, različitih staza, ski-garderobama snabdevenim modernom opremom, ski školama i dečjim vrtićima. 

Verujemo da će se među našom bogatom zimskom ponudom pronaći aranžmani i ski paketi koji će vam biti interensatni, da ćete iskoristiti pogodnosti udobnog smeštaja i da ćete i ove zime putovati sa nama u neki od ski centara u Bugarskoj i vratiti prepuni lepih utisaka i uspomena.

DETALJNIJE O PONUDI

DETALJNIJE

Zima • Skijanje • Wellness i Spa 

Slovenija je destinacija podjednako primamljiva za posetu u svako doba godine. Portorož i Koper su divna letovališta slovenačkog primorja. Ništa manje nećete uživati ni ako se opredelite da za svoje putovanje u Sloveniju odaberete Bohinjsko jezero ili Bled, ili pak odete u Ptuj- najstariji slovenski grad, sa očuvanim srednjovekovnim jezgrom, idiličnim jezerom.

Najbolji wellnes & spa u regionu se nalazi upravo u Sloveniji! Preporučujemo da se potpuno opustite i uživate u nekim od centara… U ponudi imamo širok asortiman wellness i spa centara, naravno, aktuelnih tokom cele godine: Terme Krka, Terme Čatež, Terme Laško, Rimske Terme, Moravske Toplice, Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice, pružiće vam užitak koji ne može da se prepriča.

DETALJNIJE O PONUDI

DETALJNIJE

Zima • Skijanje • Wellness i Spa » Kopaonik  » Stara Planina  

Domaći ski centri odličan su izbor za zimovanje i skijanje, odnosno za sve one koji ne žele da putuju predaleko za porodičan zimski odmor, kao i za one koji tek počinju da skijaju (škole skijanja su veoma povoljne). Pored toga, ski centri su odlična prilika za kratke ski vikend boravke.

Pored osnovnih apartmanskih smeštaja, u našoj bogatoj ponudi aranžmana za skijanje i zimovanje u Srbiji – na Kopaoniku, Staroj Planini i Zlatiboru nalaze se odlični wellness & spa hoteli. Tako je skijašima, ali i onima koji ne skijanju a uživaju u zimskim čarolijama – na raspolaganju veliki broj aktivnosti i mogu ćnosti. Izaberite neke od naših aranžmana za zimovanje u Srbiji po najpovoljnijim cenama!

Zimovanje i skijanje!

Jahorina (Bosna i Hercegovina) pripada dinarskom planinskom sistemu, ima nekoliko vrhova od kojih je najviši Ogorjelica sa 1916 mnv. Preporučujemo ovo skijalište zato što imate na raspolaganju preko 20 km uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski lifta te baby liftom, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole kao i ski-rental. Zimovanje na Jahorini preporučujemo jer kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza za skijanje. Planina nudi ugodno alpsko skijanje, skijaško trčanje, sankanje, noćno skijanje, šetnje, noćni provod uz bogate zabavne programe hotela i klubova. Zimska turistička sezona, u zavisnosti od snežnih uslova, počinje oko 15. decembra i traje do 15. aprila.

Come2See

  •   Bulevar Kralja Aleksandra 171 lokal 34, Beograd, Srbija

  •    Telefon: 011/3822-316

  •    info@come2see.rs

  • Ponedeljak-petak 10:00-16:00
    Subota i nedelja neradni dani

 

 

Sajt Come2See turističke agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da  redovno ažuriramo našu ponudu (opise, cene..) postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve cene i opise objekata proverite lično u agenciji, putem telefona ili e-maila. HVALA NA RAZUMEVANJU!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Facebook
Instagram

© Copyright 2018 by Come2See D.O.O. - Web page design and creation by Miles Art Design